Digitaal vergaderen, brainstormen en kennis delen

In opdracht van Gemeente Arnhem en in samenwerking met Wendelien Wouters, heeft Industrial Streaming een digitale brainstormsessie uitgezonden voor een besloten groep deelnemers uit de cultuur sector.

Uitzending met veel interactie

Een kleinschalig project met veel interactie zorgt ervoor dat de kijker zich betrokken voelt en geboeid blijft. Door de nauwe samenwerking met programmamaker Wendelien, konden we de uitzending goed voorbereiden en een hoogwaardige gebruikers ervaring creëren.

Vanuit huis deelnemen aan online vergaderingen brengt nieuwe uitdagingen met zich mee. Hoe voorkom je dat er tussendoor een wasmachine wordt geleegd of deelnemers vroegtijdig afhaken?

Het gebruik van collaboration platformen geeft deelnemers de gelegenheid om met beeld en geluid mee te participeren in een uitzending.
Hierdoor ontstaat het gevoel van samen zijn, ondanks we niet fysiek bij elkaar zijn. Daarnaast zorgt een professionele presentatie ervoor dat mensen aangejaagd worden om te reageren en ontstaan er informatieve gespreken tussen de deelnemers.

Bij deze opdracht werd gebruik gemaakt van slechts één camera en geschakeld tussen presentaties, polls, gallery views, video’s en breakout sessies. Hierdoor ontstond een vlot geschakelde uitzending, waarin veel ervaringen en kennis is gedeeld.