Uitzenden vanaf de bouwplaats!

Het Museum Arnhem wordt ingrijpend verbouwd en uitgebreid. De verbouwing wordt uitgevoerd door Rots Bouw, in opdracht voor Museum Arnhem en Gemeente Arnhem. Voor deze drie partners mocht Industrial Streaming een digitale nieuwsuitzending verzorgen. De uitzending werd dan ook live uitgezonden vanaf de bouwplaats!

Grootschalige operatie

Een grote trekpleister verbouwen in Coronatijd en er toch voor zorgen dat de maatschappij betrokken blijft. Dit is wat deze drie partijen heel goed doen en Industrial Streaming mocht haar steentje hieraan bijdragen door drie live nieuwsuitzendingen te maken, tijdens het uitschuiven van de nieuwe vleugel.

Tijdens het voortraject wordt samen met de opdrachtgever en de presentator Raymond Reesink een plan gemaakt en het script opgesteld. Alle benodigde informatie wordt ingewonnen en gebundeld tot een definitief plan.
Met dit plan zorgt de regisseur met zijn team voor een vlekkeloos verloop van drie nieuwsuitzendingen.

Bij deze productie maakte wij gebruik van onze 2 mobiele camera’s en 2 vaste camera’s. Doordat ervoor gekozen is met veel video-instarts te werken en de opdrachtgever er voor gekozen heeft om door ons ook de titelbalken en animaties te laten maken, is het een vlotte en dynamische uitzending geworden.